Jawbone UP24

Nu har jag haft mitt Jawbone UP24 sedan första augusti. Jawbone UP24 är en aktivitetsmätare, som registerar det mesta under dygnets 24 timmar. Man styr informationen från en app i sin iPhone eller Android. Som hälsointresserad är detta en riktigt rolig pryl. Kanske är det mer en teknisk leksak, men samtidigt kan den ge värdefull information för ett friskare liv. Materialet är i gummi & UP24 finns i färgerna Onyx, Pink Coral, Lemon Lime, Red & Persimmon. Den är diskret & snygg, vilket gör att den passar snyggt ihop med andra armband på handleden. Jag som ofta har svarta armband, köpte färgen Onyx så att den skulle smälta in bra. 
 
 
 
 
 
 
 
Jawbone UP24 registrerar sömnen, räknar stegen & så kan man själv mata in vad man äter eller om man gör någon fysisk aktivitet. Man kan sätta upp egna mål, både kortsiktiga & långsiktiga, bli påmind när man suttit still för länge, bli väckt när man sover lightsleep & mycket mer. Jag har börjat äta mer, sedan jag såg att jag åt för lite i förhållande till hur mycket jag tränade. Detta gör att jag mår mycket bättre.
 
 

Tyvärr har jag sovit dåligt några veckor & häromdagen kom ett meddelande i appen om detta! Den ger då förslag på hur jag ska få till mer sömn. Häftigt!
 
 
 
Nu har det precis kommit en uppföljare som heter Jawbone UP3 & som är vattentät, vilket tyvärr UP24 inte är. Den måste man ta av när man ska duscha eller bada. //Vickan
 

Kommentera här: