Träningsgarderob

Ett av mina sommarprojekt var att göra en träningsgarderob (eller ett lite häftigare namn är ju en walk-in-closet för träningskläder). Alla fyra i vår familj tränar otroligt mycket & det känns som att träningskläder finns överallt. Så jag utrymde ett förråd vi hade bredvid tvättstugan & inredde det helt till familjens alla träningskläder. Jag målade tak & väggar vita & sedan satte jag upp Algot hyllsystem från Ikea. Den häftigaste lyxen i denna träningsgarderob är nog det stora skohyllan, med plats för minst 36 skor. Den har jag drömt om länge! Nu har varje famlijemedlem en egen sektion helt efter eget önskemål. Dessutom finns det en massa plats kvar för annan förvaring, men vi ska känna in oss lite först innan vi fyller upp resten. Jag är dock redan barnsligt lycklig över hur smidigt det är att ha allt på ett ställe & att ha det granne med tvättstugan. //Vickan
 
 
 
Min favorit - det stora skohyllan! Mest Adidasskor i vår familj... 
 
 
 
Inredningen är på plats. Så smidigt att man kan flytta hyllplan, torkställningar, backar & konsoller som det passar.  
 
 
 
 
 
Fotbollströjorna hänger på galgar efter barnens önskemål. Mest FC Barcelona & Manchester Untited tröjor, då det är deras favoritlag. 
 
 
 
På skostället lägst ner till vänster i bild får fotbollsskor & joggingskor stå, som kan vara lite fuktiga & smutsiga. Barnens skoväskor för fotbollsskorna hänger smidigt & luftar på små krokar på sidan. En pall finns också, för att nå till de översta hyllorna eller sitta på om man vill klä på sig här inne.
 
1 Anonym:

skriven

WOW! Vilken dröm!!! Så snyggt du har gjort! Vill också ha! /Mikaela

Svar: Tack :-)! Ja, det har varit en dröm länge - så det känns fantastiskt att den faktiskt finns på riktigt nu!! //Vickan
Lina & Vickan

2 Anonym:

skriven

Hej- så fint det blev :) blev lite nyfiken på eran skohylla och hur ni fixade facken till alla skopar? Den ser ut som en liten modifierad Billy? Eller har jag fel? Berätta gärna hur ni gjorde eller var ni hittade den- tack :)

Svar: Hej!Tack :-)! Skohyllan är en PAX stomme, med KOMPLEMENT skofack. Är så nöjd med den!! Mvh Vickan
Lina & Vickan

Kommentera här: