Hipp hipp hurra - bloggen 1 år idag!!

Tänk att det redan har gått ett helt år sedan vi startade denna blogg! Det har varit ett kanonkul år & vi har båda lärt oss & varit med om en massa roligt & utvecklande, både enskilt & tillsammans! Tack vare att vi skriver om nya saker & får frågor från er, så lär vi oss nya saker hela tiden! Vi älskar träning - som får oss att må så galet bra! Vi gör en del tillsammans & en del på varsitt håll - just för att all träning passar inte alla. Men det finns alltid något som passar just för dig!!! 
 
 

 
Vi skriver om träningspass, övningar, tips & recept i bloggen. På instagram är det oftast bilder som knyter an till blogginlägget, men även lite andra "bonusbilder". Följ gärna @life_in_a_happy_way på Instagram.
 
life_in_a_happy_way fick en värdefull nominering som Guldhjärtat - Årets blogg/hemsida 2015. Sista dag att rösta är torsdag 5 november. Gå gärna in & rösta på vår blogg här! Vi tackar ödmjukast för både nominering & röster!! ❤️
 
Vi känner båda en enorm glädje & lycka av att träna tillsammans. Det peppar oss båda, både med träning & kost! Viktorias höjdpunkt under detta bloggår har personligen varit att komma igång med löpningen igen, efter över 20 år helt utan löpning! Det är en magisk känsla!! Jag har även lärt mig att styrketräning är oerhört viktig för mig i kombination med konditionsträning. Kosten har dessutom blivit oerhört mycket bättre! (Jag hade visst många utvecklingsmöjligheter i mitt liv... 😉)
Linas höjdpunkt under detta bloggår har personligen varit att kunna öka på vikterna i styrketräningen & nästan ha nått mitt mål med 10 chins (uppe på 9 nu). Att bli starkare & klara tyngre vikter, känns som ett kvitto på att den träning jag kör fungerar, i alla fall för mig. Jag har även inspirerats av Vickans återgångsträning vad gäller löpning. Jag har gjort bra många fler löprundor detta år än tidigare. Vad gäller kosten har jag lärt mig mycket & hittat en balans som passar mig.
 
TACK till alla er läsare, både här & på instagram! TACK för kommentarer, inside message & e-mail. TACK för att ni delar med er av era upplevelser av våra pass & för att ni inspirerar oss att fortsätta!! Kram från Vickan & Lina ♥
 
 
 
151101. Från dagens träning. Idag blev det bara styrka med vikter. Vi är ett bra träningsteam ♥!!
 
 

Kommentera här: