Lycka i massor!

Nu har jag varit helt stillasittande & liggande i två veckor pga av influensa. Det kryper i kroppen av att jag inte har fått röra på mig, men samtidigt har det inte funnits någon som helst ork. Inte ens till en kort promenad. Dock har de sista två dagarna varit lite bättre & jag har kunnat göra en del hemsysslor. Igår åkte jag till Friskis & Svettis & trampade lugnt på crosstrainern i 25 minuter. Det var riktigt skönt, även om det kändes att kroppen inte orkade lika mycket som vanligt. Idag fick jag med mig stora sonen ut på en mycket lugn joggingtur. Ingen löprunda med fart alltså, utan lite lugnare jogging. Har ju knappt haft näsan utanför dörren, så att få frisk luft i skogen var totalt underbart. Flåset var inte riktigt som vanligt, men glädjen var enorm. Tänk vad lite första-advent-jogging i skogen kan göra för kropp & själ!! Snart är jag på G som vanligt igen!! //Vickan
 
 


 
Glädjehopp över att jag nu är frisk & kan springa igen! 10-årsjubileumstightsen som är i Limited Edition från 2XU (Two Times You), satt som en smäck! 
 
 

Invigde födelsedagspresenten - löparhandskarna från Adidas. De får toppbetyg! Idag behövdes inte reflexen på ovansidan av fingrarna, men riktigt sköna!
 
 
 
1 I run for Chocolate:

skriven

Härligt att vara på g igen efter sjukdom!
Bra jobbat!

Svar: Tack!! Ja, det är verkligen underbart att komma igång igen! :-)
Lina & Vickan

Kommentera här: