Uppladdning inför allsvensk avslutning

Idag har jag haft en ledig dag. Dottern och jag gick upp tidigt för att skjutsa svärföräldrarna och sonen till tåget. De åker till Malmö idag för att imorgon kunna heja fram vårt älskade IFK Norrköping till SM-guld. Jag och maken åker imorgon bitti och möter upp på Swedbank Stadion. Vi har ett stort fotbollsintresse i familjen och Peking är laget i våra hjärtan. Vi har årskort till hemmamatcherna och ser alla bortamatcher på TV. Vi försöker komma iväg på ett par bortamatcher varje år och detta blir den tredje i år. Vi följer vårt lag i vått och torrt, men i år har det varit extra roligt med tanke på hur bra det gått. Oavsett hur det går imorgon har det varit en fantastisk säsong, men att få ta hem Lennart Johanssons pokal till Norrköping vore helt fantastiskt. 
 
 
 
Det här bjöd vi mina föräldrar på inför senaste hemmamatchen :).
 

 

 
Efter att vi vinkat av resenärerna på tågstationen åkte vi en sväng till Friskis för fredagsfys. Dottern såg på en film i barnrummet och jag körde ett benpass inspirerat av Lofsan. Jag väljer ut 3 övningar som jag körde först 40 repetitioner av varje, sedan 30, 20 och till sist 10. Det ska vara tunga vikter så man maximalt klarar 10-15 repetitioner innan du måste ladda om. Jag körde 40 kilo på samtliga övningar. Övningarna jag körde var:
 
Benböj 
Sumomarklyft
Rumplyft 
 
Ett riktigt roligt upplägg och grymt jobbigt. Nu blir det att ladda inför morgondagen. Det är vi som är Norrköping! //Lina
 
Här höll jag till idag!Bildbevis :)
Kommentera här: