Gårdagens benpass

Igår var jag tidigt på gymmet. Jag var alldeles själv först vilket är helt underbart. Det skulle va så himla kul att få riva av ett helt pass ensam i gymmet någon gång :). Gymmet öppnade tidigare igår då det var Spinn of hope och jag var där tidigare än vanliga öppettiden. Det tog ca 10 minuter sedan var gymmet smockat. Det passade mig perfekt att träna tidigt då allsvenskan äntligen drog igång igår och mitt älskade IFK hade premiärmatch.
 
 
 Vickan är tyvärr sjuk så jag körde själv igår. Det var ett benpass på schemat och jag inledde med benböj. Jag kände mig stark i benen igår och vågade mig på kroppsvikten utan att någon stod bakom för första gången. 3 repetitioner klarade jag och kände mig sjukt nöjd och taggad att köra vidare. Jag har bara provat på kroppsvikten 1 gång tidigare. Benböj är en övning jag behöver utveckla då jag har någon sorts rädsla för övningen. Svårt att beskriva men törs liksom inte lägga på vikt med risk för att tappa tekniken.
 
 
 
 


Sedan blev det lite raka marklyft som jag supersetade med att köra rumplyft med gummiband (får visa en annan gång). Jag kan varmt rekommendera dessa gummiband. De är superbra för att verkligen hitta kontakten med rumpan. Prova att göra vanliga knäböj med gummibandet strax under knäna. Mitt band är från Abilica och jag har beställt det på Sportamore.se.
 
 


Jag avslutade med lite utfallsgång och enbenspress. Sedan var benen helt slut. //Lina
 
Underbar känsla att få värma upp ensam i gymmet :). Då kan man ju passa på att ta spegelselfies :).
 
 


Kommentera här: