Äntligen skidåkning!

Nu har vi äntligen slalompjäxor på fötterna & swishar ner för backarna i Kungsberget. Det fick bli en kort sportlovstur detta år. Jag har fått ändrad tjänst & därmed blivit av med alla kortlov i skolan, så detta är första året som jag inte har ett helt sportlov! Jag kunde dock ta ledigt torsdag & fredag, så då passade vi på att åka till svärföräldrarna i Gävle & tillbringar nu några dagar i Kungsberget. Alltså bästa fredagsfysen idag - utförsåkning! Härligt att dessutom få några dagar tillsammans hela familjen! //Vickan
 
 
 
Torsdagen bjöd på strålande sol & blå himmel hela dagen! Fantastiskt härligt!! 
 
 
 
 
 
Kungsberget är helt lagom för några dagars skidåkning. Vi är vana vid att åka skidor i Trysil, där fallhöjden är större & antalet backar/liftar är betydligt fler. Men Kungsbergets 16 pister & 11 liftar duger bra några dagar. 
 
 
 
 
 
 

Solen värmde otroligt skönt & vi satt ute & fikade på eftermiddagen! Så underbart!! 
 
 
 
Idag snöade det nästan hela dagen, men skidåkningen var kanonbra ändå. Bra pistade backar & så lite nysnö på det. Lycka! 
 
 
 
 

Känslan när man är själv i pisten, när benen sprutar mjölksyra & man känner att man har ett brett leende i hela ansiktet av lycka. Den känslan är underbar!! 
 
Idag blev det fika inomhus istället. Men det var verkligen inte fy skam det heller. Skinnfåtöljer, fällar, brasa & godaste varma chokladen i Ski Lodge! 
 
 


Kommentera här: