Fredagsfys

Fredag igen. Vad hände med veckan?? Så fort tiden går! Min kropp känns fortfarande inte helt i fas efter den senaste förkylningen. Jag känner inte igen tröttheten riktigt. Så den träning som mitt hjärta vill göra, säger hjärnan nej till. Tur ibland att hjärnan är klokare än hjärtat (=önskan). Tanken med dagens fredagsfys var att springa milen på löpbandet. Jag testade ett nytt löpband på Friskis & det var riktigt bra. Det var skönare att springa på det här nya & displayen hade mer valmöjligheter. Jag gick först 1 km. Sedan när jag hade sprungit 4,5 km kände jag att kroppen sa stopp! Totalt slut. Jag varvade ner med gång i 0,5 km för att kroppen skulle få återhämta sig. Jag som är så van vi "pannbensträning", kände nu att det inte var läge att trycka på mer idag. Ibland känns det lite skönt att vara klok, men ack så himla tråkigt... ;-) Jag körde ett superset för biceps/axlar efteråt & det var riktigt skönt. Jag var nästan ensam på gymmet idag. Så skönt att komma strax efter lunchtid. Efter en lång stretch åkte jag hem för att skjutsa barnen på ambitionsträning inom fotbollen. Nu fick jag lite egentid hemma i huset & det är inte ofta numera. Musiken står på högsta volym. Go fredag till er alla!! //Vickan
 
 
 
 
 
 

Lutningen på löpbandet har jag på 1,5. Då ska det likna utomhuslöpning lite mer. Det blev som sagt ingen mil idag, men 6 km fick jag ihop iallafall. Det var inte i den hastighet jag brukar springa heller, men jag är glad att jag orkade springa lite idag. Jag hade en speed på 10,5 när jag sprang & 7,0-7,5 när jag gick. 
 
 
 
Supersetet jag körde är min favvo för biceps & axlar. Först kör jag biceps - 3x5 med skivstången. Direkt efter kör jag axlar - 15 med viktskivorna. Lite kort vila & sedan en ny omgång. Jag kör tre omgångar. 
 
 


Kommentera här: