Frukost med laddning

När jag blir förkyld nu för tiden, så blir jag aldrig det light utan det blir hela registret... Nu har det snart gått en vecka & fortfarande är hostan nästan en nära-döden-upplevelse... Hostmediciner hjälper inte, så nu testar jag alla möjliga knep för att få bort förkylningen! C-vitamin i massor, ingefärate, honung, varm dryck, vila...
 
Dagens frukost blev en skön boost & c-vitaminladdning för att orka med dagen. //Vickan
 
 
 
 


 
Jag vill helst dricka lösviktste, men när jag lite snabbt ville ha te med ingefära i så fick det bli påste. Denna gröna variant från Friggs med smak av citron & ingefära var faktiskt riktigt god - både med & utan lenande honung. 
 

 
Ärligt så har jag faktiskt aldrig ätit honung förut... Jag har haft flytande honung i bakning, men jag har aldrig köpt en burk honung tidigare. Men nu testar jag alla tips från vänner om vad som är bra för hosta & hals. Lite sött, smakar bättre än vad det luktar & helt ok faktiskt!
 
 
 
 
1 Jenny:

skriven

Vilka härliga frukostbilder!

Svar: Tack :-)!
Lina & Vickan

2 I run for Chocolate:

skriven

Jag känner igen mig i det du skriver.
Så tungt att bli förkyld när man bara vill träna.
Jag har även kokosolja i teet + honung. Det sägs att det är lite bakteriedödande och så smörjer det mina torra läppar samtidigt.
"Också beredd att prova allt"!
Krya på dig!!

Svar: Åh, tack för tipset om kokosolja. Det får jag testa!! Tack för krya, det verkar ha vänt nu - även om hostan envisas med att ta på mina krafter! Snart är jag igång igen!!! :-)
Lina & Vickan

3 Elin Berg:

skriven

Jag blir så motiverad av frukostbilder!!

Svar: Härligt! Tack! :-)
Lina & Vickan

4 Karin:

skriven

Härliga frukostbilder!!
Krya på dig!

Svar: Tack Karin 😊!
Lina & Vickan

Kommentera här: