Mitt hemmagym

Idag tänkte jag visa lite vad jag har för utrustning hemma och tränar med. Det har fyllt på sig under åren. Jag började för cirka 3 år sedan med att bara styrketräna hemma och då räckte det långt med bara kroppsvikten. Sedan under åren har jag köpt lite material som jag tycker är ett bra komplement. Jag köper inga dyra saker, utan försöker hitta billiga alternativ eller passar på vid rea samt att jag handlat lite på loppis. Det svåra är att få plats med allt :). När jag tränar hemma kör jag oftast fler repetitioner av varje övning då jag inte har så jättetunga vikter. Nyaste tillskottet i hemmagymmet är en 16 kilos kettlebell som jag fick i julklapp. Jag tänkte under våren visa lite blandade övningar jag kör hemma. //Lina
 
Det här är mina favoriter jag har hemma:
 
En pilatesboll eller balansboll. Den går att köra grymma magövningar med.
 
 

Gummiband är perfekt att ha hemma och är lätt att ta med sig på semestern. Finns mängder med övningar du kan köra för hela kroppen.
 
 
 
 De här step up brädorna köpte jag jättebilligt på loppis.
 
 
 
 
 
Mina favoriter är mina kettlebells. Jag har en 8 kilos och en 16 kilos. De kan jag köra massor med övningar med.
 
 
 
En yogamatta. Här köpte jag först en billig som inte alls var bra, den nötte på armbågarna och låg inte stilla. Köpte en ny något dyrare och den var väl värd pengarna.
 
 
 
Friskis sålde ut viktplattor billigt och då passade jag på :).
 
 
 
Framplockat för träning! Katten gillar också step brädorna :).
 
 

En skivstång och någon kopia på TRX band köpte jag för ett par år sedan. Lite otympliga inomhus, men kanonbra att ha ute på sommaren.
 

Kommentera här: