Årets första mil

Äntligen hade jag både motivation, möjlighet & sällskap! Idag sprang jag årets första mil tillsammans med mannen. Vi sprang samma runda som vi gjorde i somras, då jag sprang milen för första gången. Halva sträckan är tyvärr på asfalt, men halva är på grusväg. Idag var det dock alldeles för mjukt, så geggan stänkte & det var riktigt tungsprunget en sträcka. Att sedan avsluta milen med 1 km backe uppåt gör inte benen piggare... Ojoj så tung andningen var när jag kom hem, men jag fixade milen under timmen & det är jag galet nöjd över!! //Vickan
 
 
 
Denna runda är otroligt vacker sommartid. Vajande sädesfält, vackra blomsterängar & torra grusvägar. Inte riktigt samma känsla idag. Det var första gången jag sprang eller gick denna runda vintertid. Dock var det otroligt skönt att komma ut i friska luften & få springa "på landet". Hoppas att skogsstigarna torkar upp snart, så att jag kan njuta av skogslöpning igen!  
 
 
 
 
 
 
 
Efteråt blev det drickkvarg & stretching i 30 minuter. 
 
 
 
Som tyvärr avslutades i kaos, då jag råkade skaka den ordentligt - utan lock... 😱 Halva vardagsrummet hade stänk & slabb från kvargen... Så går det när man är tankspridd!! 

 

Kommentera här: