Första PT-passet

Idag har jag haft mitt första träningspass med PT Magnus - Liljeblad Motivation. Vilken energi det gav! Jag var riktigt trött & sliten efter en lite för intensiv vecka, men efter passet med Magnus känns det som att all energi är tillbaka med råge! Så härligt att få starta helgen med denna härlig känsla! Mer PT-pass åt folket alltså :-)!! //Vickan
 
 
 
Först diskuterade vi mina förändringar av kosten som jag har gjort sedan förra veckan. Jag fick beröm & det har redan gett resultat åt mina önskningars håll! Sedan gjorde vi en grundlig uppvärmning, där mattan Procedos Platform 9 användes en hel del. Kul att få nya tips på uppvärmning. Lite "outside the box" för mig, vilket är både bra & roligt! Sedan gick vi för att testa max i benböj. Jag har tidigare gjort 42,5 kg, fast då med 10 repetitioner. Idag startade vi på 40 kg med tre repetitioner. Magnus hade redan förra veckan tippat på att jag skulle fixa 60 kg. Då skrattade jag bara åt det... Idag slutade vi på just 60! I did it! 3 repetitioner & jag varken ramlade eller tappade stången. Kontrollerat, men allt lite skakiga ben efteråt.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi testade även marklyft för att träna tekniken, men maxade inte här. 
 
 
 
 
 
Vi avslutade passet med en liten cirkel. 3 övningar - 3 varv. 45 sek med varje övning, 15 sek förflyttning mellan övningarna. Efter ett varv 1 minuts vila. Det var axelpress med 3 kg hantlar i olika varianter, slamball med en 10 kg boll samt knäböj (framåt, bakåt, sidan, snett, kors - alla varianter) med en 9 kg hantel i varje hand. Vilken puls & flås! Trött, riktigt glad & inspirerad, svävade jag nästan fram på mina trötta ben till bilen. 
 
 
 
 
 
 
  
 
TACK för idag Magnus!!
 
 
 

Kommentera här: