Fredagsfys

Efter en vecka där nässpray har varit min bästa kompis, kändes det skönt att få köra ett härligt fredagspass på gymmet. Jag försökte "återskapa" passet som jag tränade med PT Magnus förra fredagen. Det var inte lika roligt att köra helt själv. Men det gick ju såklart! Jag är mer en sällskapsmänniska när det gäller träning. Inte som att prata bort tiden, för jag gillar effektiv träningstid, men att peppa, stötta & motiveras av en träningskompis. Idag hade jag turen att Magnus var på gymmet samtidigt! När han kom fram till mig så kändes genast träningen roligare!! //Vickan
 
Jag körde uppvärmning på en crosstrainer & sedan blev det en massa knäböj & utfall i olika varianter. När kroppen kändes riktigt varm & lite smidigare, gick jag till en skivstång för att köra benböj. Enligt nuvarande plan ska jag köra 2 repetitioner benböj med 55 kg. Detta ska köras i 6 set. Med vila mellan varje set. Det kändes lättare än vad jag hade förväntat mig. Får nog öka på vikten lite nästa gång. 
 
 
 
 
 
 
 
Jag avslutade med en pulshöjare. 1 min utfall med hantlar i varje hand, 10 sek förflyttning, 1 min slamball med 10 kg & sedan vila i 1 minut. Detta upprepades 4 ggr. Låter säkert inte jobbigt alls. Men jag kan lova att svetten sprutade. Typ... Skönt pass med både puls, smidighet & styrka! 
 
 


Kommentera här: