Lycka inför våren...

Fredag. Bästa dagen & så härligt när fredagskänslan sprider sig i kroppen. Jag har haft intensivaste jobbveckan & dessutom en massa kvällsmöten, så träningen har inte blivit som jag önskat denna vecka. Så när jag stängde av datorn på jobbet & släckte lampan strax efter lunch, kände jag mig helt slut. Med tunga steg gick jag till bilen & åkte direkt till gymmet där jag hade bokat ett möte. Men så fort jag hälsade på PT Magnus inne vid receptionen försvann den tunga känslan & jag blev bara så himla glad! Ett glatt, inspirerande, peppande, givande & härligt möte. Jag älskar sättet jag tränar på, men känner att lite saknas. Nu har vi pratat igenom både träning & kost & jag ska göra en del ändringar. Spännande att se vad det ger! Nästa fredag har vi första träningspasset tillsammans, så efter det kan jag berätta mer. Nu ska jag föra kostdagbok ett par dagar & öka på proteinintaget. 
 
Idag kom även vårens nya löparskor hem med posten! Lycka! Jag har kört i Adidas Supernova Glide (neutrala skor) i många år nu & de passar mig & min träning väldigt bra! Senaste åren har de Boostmaterial i sulan & det känns som att man svävar som på moln när man springer. Denna modell, Supernova Glide Boost 8, är mer som en "strumpa" än tidigare Glide-skor & det ska bli riktigt härligt att få provspringa dem i helgen. 
 
Så fredagskänslan är nu på topp efter både inspirerande PT-möte & sedan nya löparskor! Det kan bara bli en bra vår nu!! //Vickan
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentera här: