T-shirtlöpning

Vilken solig & fin påskhelg vi har! Igår sprang jag årets första T-shirtlöpning i skogen. Så underbart härligt väder! Att dessutom springa på skogsunderlag igen efter vintern, var stor lycka! Nu hoppas jag att våren är här för att stanna. Jag körde en ganska lugn runda på 6 km för att testa min ibland värkande höft. Det kändes bra, så jag ska nog försöka mig på en liknande runda imorgon igen. Lyckan är verkligen total, trots att benen kändes lite tunga. //Vickan
 
 
 
Mitt absolut bästa springunderlag!! Älskar att kryssa mellan stenar & rötter. 
 
 
 
Det var fortfarande is på sjön, men elljusspåret var riktigt fint. Inte alls geggigt, mer än på några få ställen. 
 
 
 
 
 
1 ellinor:

skriven

åh! hittade in på er blogg när jag googlade på magövningar och funktionella övningar på instagram, hittade massor av inspiration till mina pass och mitt i allt kände jag igen sjön, lillsjön visst ? då bor ni också i jursla/åby området utanför norrköping. tänk att världen kan vara så liten ibland :) Tack för träningsinspiration iallafall, massor av roliga övningar som jag ska testa i veckan! :)

Svar: Hej Ellinor! Vad kul att du hittade en massa bra övningar, precis det som är tanken med bloggen :-)! Stämmer bra med Lillsjön! Bor du också här? Lycka till med övningarna & träningen 💪!!
Lina & Vickan

2 ellinor:

skriven

ja, eller mamma och pappa bor kvar medans jag har en liten lya i stan :) ja verkligen toppen bra! ska bli kul att följa er här :) tack desamma!

Kommentera här: